OGIBiz Website

Menu
2755360
Eshop Before Menu
2767325
Horizontal Image Area
2767329

Σεμινάριο Social Media
από τον Παύλο Κυριακίδη!

 

Εάν θέλεις να δημιουργήσεις ένα τεράστιο Social Profile με πολλούς ακόλουθους έτσι ώστε να πουλάς προϊόντα, να κλείνεις επιχειρηματικές συμφωνίες, να γίνεις influencer ή και άλλες ευκαιρίες, αυτή η εκπαίδευση είναι ιδανική για σένα. Θα μάθεις ακριβώς την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσεις και τις επαγγελματικές στρατηγικές ανάπτυξης σε Facebook & Instagram.

"Στην εκπαίδευση αυτή, θα δούμε πώς μπορείς να έχεις από τον πρώτο μήνα 20.000 followers στο Facebook και στο Instagram. Να θυμάστε ότι  οι επιλογές μας -και όχι οι συνθήκες ζωής μας- καθορίζουν το πεπρωμένο μας"   

 - Παύλος Κυριακίδης

Main Description
2767330


Vertical Image Area
2767331

Κλείστε τη Θέση σας, με μόνο 28 ευρώ! 
Κυριακή 5 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα

Vertical Image Area
2767332

Εξερευνώντας το Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας...

Main Description
2767333

 

Τι λένε για το Σεμινάριο:

Ελένη Δημητρίου

Πριν λίγα χρόνια ήμουν η γυναίκα της διπλανής πόρτας. Είμαι γυμνάστρια και δεν είχα καμία σχέση με το Internet. Σήμερα κερδίζω 5ψήφιο μηνιαίο εισόδημα από το Internet και αυτό το οφείλω στις γνώσεις που απέκτησα από τον Κων/νο Καστανά. Προτείνω ανεπιφύλακτα το Σεμινάριο του Κων/νου, σε όποιον θέλει να αποκτήσει δική του επιχειρηση και σε όποιον θέλει να ξεφύγει από τη μετριότητα. Κώστα, σε ευχαριστώ για όλα!

 

Νίκος Χριστογεώργος

Το σεμινάριο είναι η καλύτερη επένδυση που έκανα ποτέ στη ζωή μου. Έχω εταιρεία τεχνολογίας και πληρώνω τακτικά για εκπαιδεύσεις χιλιάδες ευρώ. Η αξία που πήρα με τα 112 ευρώ που κοστίζει το σεμινάριο είναι πιο πολύτιμη από οτιδήποτε άλλο έχω παρακολουθήσει ποτέ!Το συστήνω ανεπιφύλακτα είτε έχετε επιχείρηση, είτε δεν έχετε.  

 

Μάριος Ευθυμίου

Όταν παρακολούθησα το σεμινάριο ήμουν σε πολύ δύσκολη κατάσταση οικονομικά. Ακόμα και τα 100 ευρώ συμμετοχής δυσκολεύτηκα πολύ να τα βρω. Μέσα σε 10 μέρες από το σεμινάριο, κατάφερα να κερδίσω καθαρά 500 ευρώ. Χωρίς να έχω εμπειρία, χωρίς να έχω eshop, χωρίς να έχω ιδέα. Ξέρω ότι άλλοι κερδίζουν πολύ περισσότερα από εμένα και μπορεί να τους φαίνεται αστείο το ποσό των 500 ευρω, όμως για εμένα έκανε τη διαφορά. Και φυσικά θα υπάρχει και συνέχεια.  Vertical Image Area
2767334

Ξεκινώντας από το Μηδέν με Σωστό Τρόπο 

Main Description
2767335

Σταύρος Ξενοδοχίδης

Έχω παρακολουθήσει όλα τα σεμινάρια του Κωνσταντίνου. Ο άνθρωπος αυτός έχει ένα χάρισμα. Επικοινωνεί το ίδιο καλά με κάποιον που έχει σπουδάσει Digital Marketing και με κάποιον που δεν έχει ιδέα από το Internet. Μπορεί να μπει στο μυαλό του καινούργιου και να του εξηγήσει πολύπλοκες έννοιες με απόλυτα κατανοητό τρόπο. Το συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνεται σε καινούργιους που ξεκινάνε τώρα και πιστεύω ότι είναι εξαιρετικά πολύτιμο! 

 

Έλενα Καρυπίδου

Όταν παρακολούθησα το σεμινάριο είχα ήδη κάνει τα πρώτα μου βήματα... Και ανησυχούσα μήπως αυτά που θα ειπωθούν απευθύνονται μόνο σε αρχάριους. Είχα δίκιο, απευθύνονταν σε αρχάριους, αλλά εγώ παρ' όλ' αυτά δε τα γνώριζα... Προτείνω σε όλους αυτό το σεμινάριο, διότι αυτά που διδάσκονται, είναι διαφορετικά από αυτά που εφαρμόζουν οι περισσότεροι σήμερα. Και διότι δουλεύουν περισσότερο από οτιδήποτε έχω δοκιμάσει στην επιχείρησή μου. 

 

Θοδωρής Κουτρής & Δώρα Καρανάσιου

Το σεμινάριο είναι μια όαση πληροφορίας. Το έχω παρακολουθήσει και το έχω συστήσει και το συστήνω σε πάρα πολλούς συνεργάτες μου, διότι εκεί διδάσκονται τις βάσεις του Internet Marketing. Θεωρώ ότι είναι απαραίτητο για την υγιή ανάπτυξη κάθε επιχείρησης. Και σίγουρα είναι ΙΔΑΝΙΚΟ για κάποιον που ξεκινάει τώρα ή που θέλει να δημιουργήσει κάτι δικό του.

 

Vertical Image Area
2767336

Πώς θα έχω 100% σίγουρη Επιτυχία!

Main Description
2767337

Ισιδώρα Τσιλιακού

Ο κ. Καστανάς είναι ο καλύτερος εκπαιδευτής που έχω γνωρίσει ποτέ! Πήγα στο σεμινάριό του, πριν ξεκινήσω την επιχείρησή μου, και αυτά που έμαθα εκεί, με βοήθησαν πάρα πολύ να πετύχω, διότι μου δίδαξαν τι δουλεύει σήμερα στο Internet. Τεχνικές που δε χρησιμοποιούσε κανένας άλλος. Οι γνώσεις που απόκτησα εκεί, είναι το μυστικό μου όπλο.

 

Μάνος Μαρκάκης

Ο Κώστας είναι εγγύηση. Ότι κάνει αξίζει και ότι διδάσκει δουλεύει. Εξαιρετικά σημαντικό θεωρώ πως είναι ότι όλα αυτά που διδάσκει, τα έχει εφαρμόσει και τα εφαρμόζει και ο ίδιος στις δικές του επιχειρήσεις. Οπότε δεν είναι θεωρητικός... Είναι στη μάχη και στο σεμινάριά του μας λέει ουσιαστικά πράγματα που τα έχει εκείνος δοκιμάσει πρώτος.

 

Γιώργος Γκιζελής

Παρακολούθησα πρώτη φορά σεμινάριο του Κωνσταντίνου Καστανά το Μάρτιο του 2017. Σήμερα έχω δική μου online επιχείρηση που κάθε μήνα πάει και καλύτερα, κατοικώ στον Όλυμπο και εργάζομαι αποκλειστικά από το σπίτι μου και τον υπολογιστή μου. Οι γνώσεις που πήρα από το σεμινάριο ήταν καθοριστικές. Για αυτό το προτείνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε θέλει να αποκτήσει δική του επιχείρηση.

 

Main Description
2767338

 7 πλεονεκτήματα σύγχρονων Online Επιχειρήσεων...

Vertical Image Area
2767339

1.

Χρονική Ελευθερία. Οι online επιχειρήσεις μπορούν να λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο αυτόματα! Αυτό σημαίνει ότι (αφού στηθούν σωστά) παράγουν εισόδημα ανεξάρτητα από το πόσο δουλεύει ο ιδιοκτήτης τους.

2.

Δεν έχουν γεωγραφικούς περιορισμούς. Με την ίδια ευκολία που μπορούμε να έχουμε πελάτες στη γειτονιά μας, μπορούμε να έχουμε από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου! Μπορούμε λοιπόν, να έχουμε εισοδήματα από διαφορετικές χώρες του κόσμου.

3.

Ελάχιστα λειτουργικά έξοδα. Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές επιχειρήσεις, τα έξοδα των online επιχειρήσεων είναι αμελητέα. Δε χρειάζονται φυσικά καταστήματα και αν φερθούμε έξυπνα, δε χρειάζονται ούτε καν υπάλληλοι και αποθήκες.

4.

Ευελιξία. Στις online επιχειρήσεις, αλλάζουν όλα πολύ γρήγορα και χωρίς κόστος. Μπορούμε να αλλάξουμε στρατηγικές, τρόπους προώθησης, προϊόντα και την εικόνα του site μας με λίγα κλικ.  

5.

Μικρά Κεφάλαια. Εταιρίες που σήμερα κοστίζουν δισεκατομύρια, δημιουργήθηκαν πριν λίγα χρόνια, με ελάχιστη επένδυση. Στις μέρες μας, το κόστος για να ξεκινήσει κάποιος κάτι δικό του, μπορεί να είναι σχεδόν μηδενικό!

6.

Ελάχιστος Ανταγωνισμός. Ο χώρος του Internet Marketing είναι καινούργιος και ταυτόχρονα αλλάζει και γρηγορότερα από ποτέ! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν εξαιρετικά λίγοι, που να γνωρίζουν τι λειτουργεί σήμερα. Στο Σεμινάριο θα μιλήσουμε για το τι δουλεύει σήμερα και εφαρμόζοντάς το, θα έχετε τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό! 

7.

Οικονομική Ανεξαρτησία. Η δημιουργία μιας πετυχημένης online επιχείρησης, μπορεί να μας κάνει πραγματικά ελεύθερους! Επιλέγουμε εμείς αν θα δουλεύουμε πολύ ή λίγο, αν θα έχουμε γραφείο ή αν θα δουλεύουμε από το σπίτι μας, μπορούμε να διοικούμε την επιχείρησή μας από από μια καφετέρεια κοντά στο σπίτι μας ή ενώ είμαστε διακοπές σε άλλη ήπειρο. 
Main Description
2767340

 

Τι λένε για τα Σεμινάρια του Κωνσταντίνου!

Vertical Image Area
2767341
Horizontal Image Area
2767342

Η Θεματολογία και οι 3 ενότητες του Σεμιναρίου:

 

1) Πώς πουλάμε μέσα από το Internet. Οι περισσότεροι θεωρούν ότι οι Online Επιχειρήσεις ακολουθούν τις ίδιες αρχές με τις offline επιχειρήσεις... Θεωρούν ότι το παραδοσιακό μοντέλο (δημιουργώ κατάστημα, το διαφημίζω, έρχονται πελάτες) μπορεί να εφαρμοστεί στις online επιχειρήσεις, απλά προσθέτοντας τη λέξη "online" μπροστά από κάθε βήμα (δημιουργώ online κατάστημα, κάνω online διαφήμιση, έρχονται πελάτες online) Αυτό είναι μεγάλο λάθος και μάλιστα σε αυτή την παρανόηση οφείλεται το μεγάλο ποσοστό της αποτυχίας των eshop για παράδειγμα...
Υπάρχει ένας ξεχωριστός, ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίο γίνεται το Online Marketing και ξεχωριστές αρχές που διέπουν τις Online Επιχειρήσεις. Και θα συζητήσουμε για αυτές σε μεγάλο βάθος, στο Σεμινάριό μας!  

2) Τι πουλάμε μέσα από το Internet. Μέσω Internet μπορεί να πουληθούν τα πάντα. Αλλά δε μπορούν να πουληθούν το ίδιο εύκολα... Υπάρχουν προϊόντα των οποίων ο φυσικός χώρος είναι το Internet! Που έχουν μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους και που μας συμφέρουν πολύ περισσότερο από άλλα.
Ποια είναι αυτά τα προϊόντα; Ποιες είναι οι τάσεις της αγοράς με τις οποίες μας συμφέρει να ευθυγραμμιστούμε και σε ποιους χώρους πρέπει να κινηθεί η επχείρησή μας;

3) Πρακτική Εφαρμογή - Πώς Ξεκινάμε. Πώς μας συμφέρει να ξεκινήσουμε την πορεία μας; Ποια προϊόντα να επιλέξουμε; Ποιο οικονομικό μοντέλο μας συμφέρει και γενικότερα ποια είναι τα απλά βήματα που πρέπει να κάνουμε στην αρχή;

Main Description
2767343

Σε ποιους απευθύνεται το Σεμινάριο;

Horizontal Image Area
2767344

Το Σεμινάριο απευθύνεται: 

- Σε φιλόδοξους δυναμικούς ανθρώπους που δεν είχαν ποτέ δική τους επιχείρηση, αλλά θέλουν να αποκτήσουν τη δική τους Online Επιχείρηση.
- Σε πετυχημένους επαγγελματίες και επιχειρηματίες που αναζητούν κερδοφόρες επιχειρηματικές ιδέες προκειμένου να δημιουργήσουν ασφάλεια και διαφορετικές πηγές εισοδήματος.
- Σε εκείνους που καταλαβαίνουν ότι το Internet είναι το μέλλον και που θέλουν να μάθουν τις αρχές που το διέπουν και πώς μπορούν να το αξιοποιήσουν.
- Σε όσους συνειδητοποιούν ότι ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον σου, είναι να το δημιουργήσεις εσύ.

Main Description
2767345

Η τιμή του σεμιναρίου είναι κανονικά 112 ευρώ, αλλά μέσα από αυτή τη σελίδα, έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε τη θέση σας και να το παρακολουθήσετε με μόλις 28 ευρώ! 
(ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων)

 

Vertical Image Area
2767346

Θέλω να κατοχυρώσω τη θέση μου στο Σεμινάριο, αξιοποιώντας την τιμή των 28 ευρώ!

Footer
2755370