OGIBiz Website

Menu
2755360
Eshop Before Menu
2766813
Main Description
2766815

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προσφορά δεν θα ισχύει για πολύ ακόμα!

Vertical Image Area
2766816

ΔΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ

ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ


ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΝΕΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΥΡΕΣΗΣ ΝΕΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟΝ

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ONLINE ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Vertical Image Area
2766817

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ONLINE ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 

Main Description
2766818

ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ
Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

 

   Ανάπτυξη της επιχείρησης μου σημαίνει ότι θέλω να έχω καλύτερη ποιότητα ζωής

   Ανάπτυξη της επιχείρησης μου σημαίνει ότι θέλω να σταματήσω την προηγούμενη δουλειά μου

   Ανάπτυξη της επιχείρησης μου σημαίνει ότι θέλω να είμαι πετυχημένος στην δουλειά μου βοηθώντας και άλλους ανθρώπους.

   Ανάπτυξη της επιχείρησης μου σημαίνει ότι θέλω να αποδείξω στον εαυτό  μου και στους άλλους αυτά που λένε ότι         δεν μπορώ 

Horizontal Image Area
2766819


Εάν συμφώνησες έστω και μια από τις παραπάνω προτάσεις, σε προσκαλώ να παρακολουθήσεις το σεμινάριο Internet Marketing που διοργανώνω. Είμαι σίγουρος ότι θα σε βοηθήσει να πολλαπλασιάσεις την ομάδα σου, οδηγώντας την σε τελείως διαφορετικό επίπεδο.


Μέσα από το συγκεκριμένο σεμινάριο έχουν βοηθηθεί εκατοντάδες δικτυωτές και marketer, χρησιμοποιώντας μεθόδους και τακτικές τόσο στο Internet όσο και στα Social Media...

...Μην χάσεις την ευκαιρία. 

Main Description
2766820

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Το Σεμινάριο απευθύνεται: 


- Σε φιλόδοξους δυναμικούς ανθρώπους που δεν είχαν ποτέ δική τους επιχείρηση, αλλά θέλουν να αποκτήσουν τη δική τους Online Επιχείρηση.
- Σε πετυχημένους επαγγελματίες και επιχειρηματίες που αναζητούν κερδοφόρες επιχειρηματικές ιδέες προκειμένου να δημιουργήσουν ασφάλεια και διαφορετικές πηγές εισοδήματος.
- Σε εκείνους που καταλαβαίνουν ότι το Internet είναι το μέλλον και που θέλουν να μάθουν τις αρχές που το διέπουν και πώς μπορούν να το αξιοποιήσουν.
- Σε όσους συνειδητοποιούν ότι ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον σου, είναι να το δημιουργήσεις εσύ.


Βασικά Σημεία που θα καλύψουμε στο Σεμινάριο:
 

1. Χρονική Ελευθερία. Οι online επιχειρήσεις μπορούν να λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο αυτόματα! Αυτό σημαίνει ότι (αφού στηθούν σωστά) παράγουν εισόδημα ανεξάρτητα από το πόσο δουλεύει ο ιδιοκτήτης τους.

2. Δεν έχουν γεωγραφικούς περιορισμούς. Με την ίδια ευκολία που μπορούμε να έχουμε πελάτες στη γειτονιά μας, μπορούμε να έχουμε από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου! Μπορούμε λοιπόν, να έχουμε εισοδήματα από διαφορετικές χώρες του κόσμου.

3. Ελάχιστα λειτουργικά έξοδα. Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές επιχειρήσεις, τα έξοδα των online επιχειρήσεων είναι αμελητέα. Δε χρειάζονται φυσικά καταστήματα και αν φερθούμε έξυπνα, δε χρειάζονται ούτε καν υπάλληλοι και αποθήκες.

4. Ευελιξία. Στις online επιχειρήσεις, αλλάζουν όλα πολύ γρήγορα και χωρίς κόστος. Μπορούμε να αλλάξουμε στρατηγικές, τρόπους προώθησης, προϊόντα και την εικόνα του site μας με λίγα κλικ.

5. Μικρά Κεφάλαια. Εταιρίες που σήμερα κοστίζουν δισεκατομύρια, δημιουργήθηκαν πριν λίγα χρόνια, με ελάχιστη επένδυση. Στις μέρες μας, το κόστος για να ξεκινήσει κάποιος κάτι δικό του, μπορεί να είναι σχεδόν μηδενικό!

6. Ελάχιστος Ανταγωνισμός. Ο χώρος του Internet Marketing είναι καινούργιος και ταυτόχρονα αλλάζει και γρηγορότερα από ποτέ! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν εξαιρετικά λίγοι, που να γνωρίζουν τι λειτουργεί σήμερα. Στο Σεμινάριο θα μιλήσουμε για το τι δουλεύει σήμερα και εφαρμόζοντάς το, θα έχετε τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό! 

7. Οικονομική Ανεξαρτησία. Η δημιουργία μιας πετυχημένης online επιχείρησης, μπορεί να μας κάνει πραγματικά ελεύθερους! Επιλέγουμε εμείς αν θα δουλεύουμε πολύ ή λίγο, αν θα έχουμε γραφείο ή αν θα δουλεύουμε από το σπίτι μας, μπορούμε να διοικούμε την επιχείρησή μας από από μια καφετέρεια κοντά στο σπίτι μας ή ενώ είμαστε διακοπές σε άλλη ήπειρο. 

 

  

Vertical Image Area
2767461

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ONLINE ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 

Space
2767462
Main Description
2766821
Φωτογραφίες από Συνέδρια
Gallery
2766825
Footer
2755370